Selecteer een pagina

Onze producten

De herbruikbare rietjes die wij aanbieden zijn metalen rietjes. Wij kozen voor dit materiaal omdat dit het meest duurzaam is en omdat de rietjes het langst meegaan. Ons assortiment bestaat uit zilverkleurige metalen rietjes in één geheel, en opvouwbare metalen rietjes. De rietjes in één geheel zijn gemaakt van roestvrijstaal (RVS), u kunt deze gewoon in uw afwasmachine steken, handig toch! De opvouwbare rietjes komen met een uitkuisstokje, uw rietjes zijn zo snel weer proper. Deze rietjes kunt u verkrijgen in verschillende kleuren: wit, zwart, blauw en groen.

Waarom herbruikbare rietjes?

Met onze mini willen we een bijdrage leveren aan een beter klimaat. We willen de klant bewust maken van het feit dat onze wereld verandert, en dat wij er iets aan kunnen doen.

Zoals u al weet (of nog niet weet), is de opwarming van de aarde een groter wordend probleem. Een onderdeel hiervan, is de ernstige vervuiling van onze oceanen waardoor het zeeleven wordt verstoord. Overbevissing zorgt ervoor dat er dieren in de netten geraken die er niet horen, zoals zeeschildpadden, dolfijnen, walvissen, … Ook deze vele andere dieren komen vast te zitten in plastic of eten dit op waardoor ze kunnen stikken. Enkele schokkende cijfers vertellen ons dat als we doorgaan zoals we nu bezig zijn, tegen 2050 alle koraalriffen onherroepelijk dood zullen zijn. En over 30 jaar zal er geen vis meer zwemmen in de zee. Tijd voor verandering dus!

Gelukkig zijn we nog geen 30 jaar verder en dus kunnen we veranderen, kunnen we beter doen. U kan beter doen, door bijvoorbeeld bij ons herbruikbare rietjes te kopen.